ANAF.RO DECLARATII FISCALE 2011 PDF

Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Julkree Zulkishura
Country: Australia
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 18 September 2010
Pages: 477
PDF File Size: 13.98 Mb
ePub File Size: 11.4 Mb
ISBN: 607-9-59403-974-6
Downloads: 95219
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kitaxe

Acesta poate fi tinut in forma scrisa sau electronica. Contribuabilii care opteaza pentru anul fiscal diferit de anul calendaristic aplica urmatoarele reguli de declarare si plata a impozitului pe profit:.

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic pot opta ca anul fiscal sa corespunda exercitiului financiar. Scutire impozit pe profit.

Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat si stampilat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de 2011 la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat se completeaza cu ajutorul programului de asistenta.

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

Articole similare Profit reinvestit si amortizare. Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit — Formularrespectiv 25 martie inclusiv a anului urmator. Cum procedam cu impozitul pe dividende in anul si in anul ? Articole similare Acordarea de declaratui asociatului unic in schimbul dividendului.

Cand intervine obligatia de inregistrare in scopuri de TVA pentru operatiuni intracomunitare Ghid practic pentru contabili referitor la Protectia datelor Impozitul pe profit – calcul, declaratii, termen de plata De la 01 martie anumiti contribuabili vor aplica obligatoriu Split TVA. Ce obligatii le revin societatilor la plata dividendelor catre asociati?

Exista si alte implicatii fiscale? Ti-a placut acest articol? Mai multe articole despre declaratia Primul an fiscal modificat include si perioada anterioara din anul calendaristic cuprinsa intre 1 ianuarie si ziua anterioara primei zi a anului fiscal modificat, acesta reprezentand un singur an fiscal.

  HENGSTLER SIGNO 723 PDF

Contribuabilii pot opta pentru aaf.ro, declararea si plata impozitului pe profit anual, cu plati anticipate, efectuate trimestrial. Studiu de caz si solutia oferita de expert Ministrul Finantelor: Registrul de evidenta fiscala se completeaza in toate situatiile in care informatiile cuprinse in declaratia fiscala sunt obtinute in urma unor prelucrari ale datelor furnizate din inregistrarile contabile.

Retrageri si Lichidari Amortizarea echipamentelor. Iesirea din sistemul anual de declarare si plata a impozitului se efectueaza la inceputul anului fiscal pentru care se solicita aplicarea sistemului anual.

Pe de alta parte, potrivit art. Vom depune declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat la organul fiscal in a carui fkscale fiscala suntem inregistrati ca platitor de impozite si taxe. Completarea o vom face in ordine cronologica, iar informatiile inregistrate trebuie sa corespunda cu operatiunile fiscale si cu datele prezentate in declaratiile de impunere. Impozitarea veniturilor din dividende in anul Mai multe articole despre declaratii impozit pe profit.

Acestea se refera la: Sunt de acord cu politica de cookie.

Rezultatul fiscal pozitiv este profit impozabil. Modificari fata de Reguli aplicabile pentru contribuabilii care opteaza pentru revenirea la discale calendaristic ori pentru schimbarea perioadei din care este constituit anul fiscal. Caz practic privind plafonul de protocol deductibil Zoom fiscal: Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Scapati de amenzi si descoperiti secrete fiscale Ultimele articole Sponsorizare asociatie non-profit – platitoare de impozit pe profit: Mai multe articole despre impozitul pe profit.

La stabilirea rezultatului fiscal se iau in calcul si elemente similare veniturilor si cheltuielilor precum si pierderile fiscale. Pentru trimestrul IV nu se depune declaratia O noua obligatie pentru persoanele fizice ce obtin venituri din activitati independente – Registrul de evidenta fiscala Conturi de trezorerie pentru plata contributiilor in Microintreprinderile in Modul de completare a registrului de evidenta fiscala este la latitudinea noastra, in functie de specificul activitatii si de necesitatile proprii.

La calculul profitului impozabil, limitele cheltuielilor deductibile prevazute de legislatia in fisdale se aplica trimestrial, astfel incat anaf.eo finele anului acestea sa se incadreze in prevederile legii.

  BIJLANI PHYSIOLOGY PDF

In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs. Ce obligatii vor avea dupa aceasta data? Contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor, a plantelor tehnice si a cartofului, pomicultura si viticultura au obligatia anfa.ro a declara si de a plati impozitul pe profit anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

Certificarea formularului de catre un consultant fiscal se amana. In ficale conditii se pot face deduceri? Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic daca isi modifica exerci? Potrivit acordului aprobat prin memorandum, in sedinta solemna a Executivului, desfasurata la Alba Iulia, salariul minim brut din constructii va fi de 3.

Aceste prevederi se aplica si declartaii cazul in care anul fiscal modificat incepe in a doua, 0211 in a treia luna a trimestrului IV al anului calendaristic. Nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:. Votati articolul ” Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata “: Optiunea pentru sistemul anual de declarare si plata a dec,aratii pe profit se efectueaza la inceputul anului fiscal pentru care se solicita aplicarea sistemului anual.

Contribuabilii qnaf.ro opteaza pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic depun formularul “Notificare privind modificarea anului fiscal” in termen de 15 zile de la data inceperii anului fiscal modificat sau de la data inregistrarii contribuabilului — in cazul in care se opteaza de la infiintare pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic.

Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, desigur, cand trebuie sa depunem declaratiile. Se modifica depunerea unor declaratii de la 1 decembrie Care e tratamentul fiscal al veniturilor realizate de o persoana juridica romana din valorificarea titlurilor de participare?

Impozitarea veniturilor din dividende in veclaratii Achizitie imobil nedefalcat: Impozit nerezidenti Agenda obligatiilor fiscale din luna decembrie